Szakmai szavazat


Az év programszervező csapata!

I. hely

Hódítás éjszakája

anno 2011

 
 

BEMUTATKOZÁS


2011 decemberében alakult a cég, hogy a hazai reklám szféra, első sorban a szabadidős szórakozás különböző szegmenseinek, kitöltetlen lehetőségeit forradalmian új online módszerekkel lendítsük fel.
A hazai éjszakai élet reklámtevékenységét a pár száz fős falunapoktól egészen a több ezer szórakozni vágyó fiatalt megmozgató fesztiváljainkig lefedjük. A munkánkban rejlő erőt több neves cég is felfedezte, így jelentős szponzori háttérrel is rendelkezünk.
Éves szinten országszerte körülbelül 400 és 500 közötti rendezvénynek bonyolítjuk le marketing feladatait, egészen a hirdetésektől kezdve, a grafikai anyagok elkészítésén át, az események teljes tartalomkezeléséig.
Missziónk és hosszú távú célunk, hogy Magyarországon bevezessük a külföldi szórakozási és marketing trendeket úgy, hogy biztonságosabb és minőségibb termékeket kínáljunk a retro stílus rajongóin át egészen az underground stílusok kedvelőinek.
Továbbá fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalást, így évről évre mi is próbáljuk egyre hangsúlyosabban kivenni részünk ebből a fontos és kicsit sem elhanyagolható feladatból.

KAPCSOLAT

HÁZIREND


  1. A programváltozás jogát fenntartjuk. 
  2. A rendezvényt mindenki csak saját felelősségére látogathatja.
  3. A belépőn és az eseményben feltüntetett időpontok tájékoztató jellegűek, a koncertek és programok kezdési időpontja és időtartama a meghirdetetthez képest változhat. 
  4. Jogunkban áll a különböző programokra egymástól eltérő összegű belépőt értékesíteni. Bizonyos helyszíneket zárva tartani, zártkörű rendezvény esetén korlátozni a belépés lehetőségét.
  5. A belépő, amennyiben a teljes programra szól, nyitástól kapuzárásig biztosítja a bent tartózkodást. 
  6. A belépőjegy megvásárlása kizárólag egyszeri belépésre jogosít fel.
  7. Kizárólag azokért a belépőkért tudunk felelősséget vállalni, amelyek hivatalos jegyértékesítő rendszerünkön vagy promóter hálózatunkon keresztül lett vásárolva. Harmadik féltől vásárolt belépőért nem áll módunkban garanciát vállalni.
  8. Amennyiben a rendezvény megtartásra kerül vagy rajtunk kívül eső okok miatt - lásd vis major helyzet - elmarad vagy csak részben valósítható meg a program, abban az esetben nem áll módunkban visszatéríteni a belépő árát.
  9. A területre való belépéssel a Vendég elfogadja, hogy a rendezvényen készülhet róla hang-, és/vagy képfelvétel, melyet később teljes jogkörrel felhasználhatunk, publikálhatunk. A vendég részére ezért semmilyen ellenszolgáltatást nem kell biztosítanunk, az anyag felhasználása nem engedélyköteles számunkra. Korlátlanul megjeleníthetjük és átruházhatjuk promóciók kapcsán. Amennyiben a vendég közszereplőnek minősül, abban az esetben is beleegyezése nélkül jeleníthetjük meg és használhatjuk fel a rendezvényen készült hang-, és képanyagokat.
  10. A belépő megvásárlásával a házirend automatikusan elfogadásra kerül.

Rendezvényszervező:
Karl Media Group Kft.
2724 Újlengyel Petőfi Sándor utca 48.
Adószám: 23780260-2-13
EU adószám: HU23780260
Cj:13-09-153462
Erste: 11600006-00000000-52548732
Alapítás dátuma: 2011.12.22
elérhetőség: ticket@karlmedia.hu